Sunny

Sunny a 2021-es év bútora

Egy híres svéd interior design magazin, a Sköna Hem a Lammhults Sunny ülőbútorát választotta a 2021-es év bútorának. 

A Sunny moduláris ülőbútor és lounge szék egy izgalmas együttműködés eredménye az ikonikus svéd tervező, Gunilla Allard és a Note Design Studio között. A hajlított fémvázas szék könnyű, légies szerkezetének és puha párnázatának köszönhetően hívogató, otthonos kényelmet biztosít.

Sunny

Az erőforrások felhasználásának minimalizálása és a maximális kényelem megtartása egyaránt a designerek szeme előtt lebegett. Így lett a feladat egy olyan lounge ülőbútor megtervezése, amely egy kicsit alacsonyabb, egy kicsit puhább, egy kicsit pihentetőbb, egy kicsit menőbb, egy kicsit álmodozóbb, miközben a közösségi és a megán felhasználás határán mozog.

Sunny

A zsűri az értékeléskor kiemelte a Sunny által nyújtott kényelmet, mely sosem volt ennyire fontos szempont, mint ezekben az időkben, amikor minden eddiginél több időt töltünk az otthonunkban. A lounge szék nagyvonalúan széles ülőfelülete és nyitott ülési pozíciója biztosítja, hogy még kényelmesebb legyen benne helyet foglalni, testtípustól függetlenül. Az egymáshoz csatlakoztatható váznak köszönhetően, több fotel összekapcsolásával moduláris kanapé rendszert hozhatunk létre, kifinomult stílusban.

Mint a legtöbb Lammhults terméknek, a Sunnynak is minimális az erőforrás és a felhasznált alapanyag igénye, különálló részei pedig könnyen cserélhetők. 

Dátum: 2021-06-18

Kategória: Lammhults, ülőbútor, fotel, kanapé, szék, díj