Fritz hansen

A Fritz Hansen egy exkluzív, nemzetközi design márka, amelynek időtlen kollekciója világhírű klasszikus és kortárs bútorokat, lámpákat és kiegészítőket tartalmaz. Az 1872-ben Dániában alapított cég hosszú múltra tekint vissza a vezető nemzetközi tervezőkkel való együttműködésben.

A cég portfóliójának Classic Collection név alá sorolt termékei olyan ikonikus dán bútorokat tartalmaznak, mint Arne Jacobsen Egg™, Swan™ és Series 7™ székei, vagy Poul Kjærholm PK22™ széke és PK80™ szófája. A Contemporary Collection pedig olyan nemzetközileg elismert, kortárs tervezők bútorait és kiegészítőit vonultatja fel, mint Jaime Hayon, Piero Lissoni, Kasper Salto and Cecilie Manz.

Ma, ugyanúgy mint 1872-ben, a Fritz Hansen munkáját az a filozófia vezérli, miszerint egyetlen bútordarab “felöltöztethet” egy egész szobát vagy akár egy épületet, miközben hozzájárul az azokat használó emberek jóllétéhez. Nemzetközi elismertségével és folyamatosan bővülő kollekciójával a cég folytatja útját az elegáns, ikonikus design bútorok megalkotásában, amelyek soha nem kötnek kompromisszumot a kényelem terén.

Ország: Dánia

Termékek: design bútorok

Kategóriák: ülőbútor, asztal