Egyedi bútorok

Recepciós pultok

Pultok tárháza kifogyhatatlan, mert lehet készíteni mosdó pultokat, recepciós pultokat, konyhai pultokat, értékesítő pultokat, büfé pultokat, pénztári pultokat stb.
Pultok formáját és anyagát tekintve végtelen megoldás kínálkozik.

20 év alatt még 2 egyformát nem sikerült gyártanunk.

Az átlagostól eltérő megoldásokra szívesen vállalkozunk, mint pl: íves üveg pultok , üveg tárgyaló asztalok, átvilágított pultok, 6 m hosszú konyhai pultok stb.

Falburkolatokat készíthetünk dekorációs illetve funkcionális jelleggel is.

Dekorációs jelleggel készített fal – mennyezeti burkolatok minden esetben a tér többi belsőépítészeti eleméhez igazodik (anyagában és színében).

A funkcionális falburkolatok , amikor építészeti előírásoknak kell megfelelni, akkor jönnek számításba a tűzgátló és hanggátló burkolatok.

2016 évtől kezdtük el forgalmazni egy lengyel cég hang és tűzgátló falburkolatait, aminek felülete számtalan variációval készülhet.

Beépített bútorok készülhetnek valamely cég egységes arculati tervei alapján, de készülhetnek egyedi belsőépítészeti tervek alapján is. Egyedileg készített bútoroknál célunk az egyedi megjelenés, amivel máshol nem találkozhatsz.

Egy jól megtervezett és elkészített bútor tud olyan benyomást kelteni az emberre, mint egy drága ékszer, vagy mint egy új autó.
Ehhez az élményhez tudjuk hozzá segíteni terveinkkel illetve bútorainkkal.

Belsőépítészeti anyagok évről évre változnak, ez jól megfigyelhető a térelválasztóknál. kb 8-12 évvel ezelőtt nagyon trendik voltak a fából készült térelválasztók, majd őt követték a piacon az acél szerkezetű üvegfalak különböző üveg megoldásokkal.

Napjainkban az alumínium szerkezetű üvegfalak hódítanak üveg betétekkel.

Itt van már az új generációs üvegfal, amikor alumínium szerkezetű akusztikus plexi betétekkel készülnek. Óriási előnyük, hogy a súlyuk töredéke az előzőnél.
Természetesen az új trendek itt is megtalálhatóak. pl koptatott fa felület , (provance stílus ) stb