EFG

Az EFG-nél büszkék arra, amit csinálnak. Hisznek a munkakörnyezet jelentőségében, amely fontos mind az alkalmazottak jólléte, mind a hosszú távú eredmények elérése érdekében. Céljuk a skandináv design által inspirált, fenntartható termékek gyártása. Olyan irodabútorok, amelyek megfelelnek a magas minőségi követelményeknek és megkönnyítik a munkát, az együttműködést. Minden munkanapon.

Amióta a alapító, K G Andersson több mint 130 évvel ezelőtt Tranåsban legyártotta első székét, a cég a fenntartható tervezést tartja szem előtt. Ma az EFG az irodai belsőépítészeti megoldások vezető európai szállítója a magán- és az állami szektorban egyaránt, de szállítanak a Közel-Keletre és Japánba is.

Az EFG olyan bútorokat gyárt, amelyek közös jellemzője a minimalista kivitelezés, a sokoldalú funkcionalitás és a hosszú élettartam. Termékek, amelyeknél a minőség, a funkció és a forma összhangja az állandóságot jelenti. Elkötelezettséget az ártalmas környezeti hatások csökkentése, valamint az alapanyagok, az energia és az erőforrások hatékony és klímabarát felhasználása iránt.

Ország: Svédország

Termékek: irodabútorok

Kategóriák: ülőbútor, asztal, akusztika, tároló